Ефективност на личните финанси

Направление Ефективност на личните финанси предлага по достъпен и лесен за усвояване начин някои от най-известните и доказали се като успешни инструменти за анализ и прогнозиране на финансовите пазари.

 

Тъй като акцент в обученията са практическите умения, илюстрирани с множество реални примери, те са еднакво подходящи и за индивидуални, и за професионални инвеститори. Академичните теории свързани с темите на обученията са засегнати в минимално необходимата степен или се обясняват в рамките на обученията, поради което не е необходима предварителна икономическа подготовка или образование, за да се усвоят пълноценно представяните знания и инструменти.

 

Автор и основен лектор на обученията по Ефективност на личните финанси е Александър Николов, финансов мениджър и консултант на Ликора. Александър е много успешен портфейлен мениджър и един от най-популярните финансови анализатори в България, водещо име в областта на техническия анализ.

 

Моля, отбележете темите, по които желаете да получавате информация от Ликора на посочения от вас email:

(в последствие можете във всеки един момент да прекратите получаването на email съобщения по една или по всички избрани от вас теми)